Ve čtvrtek další těžký soupeř: Karlovarsko

V dalším pokračování extraligy hostíme ve čtvrtek 16. listopadu od 17 hodin ČEZ Karlovarsko. Bohužel jsme z minulého výjezdu na palubovku Ústí nad Labem nepřivezli žádný bod a nyní se postavíme jednomu z dalších favoritů na zisk extraligové medaile.
Karlovarsko rozjelo sezonu, co se týká výsledků, pozvolně a v pěti odehraných zápasech již dvakrát padlo a to s Příbramí a Kladnem. Západočeši však zdolali za tři body své přímé konkurenty v boji o medaile – Liberec ve čtyřech setech a České Budějovice dokonce výsledkem 3:0.
Jiřího Nováka vystřídal před sezonou za původně avizovaného Martina Kopa Liam Sketcher. Novými tvářemi jsou americký blokař Thomas Carmody z Odoleny Vody, na stejném postu Brazilec Eder Levy Kock. Dále Karlovarsko posílil chorvatský smečař Marino Marelić a americký smečař Spencer Olivier.
Karlovarsko v posledním extraligovém zápase proti Českým Budějovicím nastoupilo v této sestavě: Marelić, Carmody, Pastrňák, Ihnát, Kock, Keemink, libera Pfeffer, Kočka. Střídali: Kasan, Olivier, Baláž, Houda.
Přijďte ve čtvrtek 16. listopadu od 17 hodin povzbudit naše hráče v boji o první extraligové body.