Ve středu hrajeme pohár v Karlových Varech


V nabitém lednovém volejbalovém kalendáři prožíváme těžké období sezony. Sice jsme ve třetím kole poháru v roli favorita vyřadili Zlín, ale v sobotním extraligovém zápase jsme doma se stejným soupeřem podali tak špatný výkon, jaký dlouho nebyl v hale Sareza před zraky našich fanoušků k vidění.
Zatímco v sobotu jsme nezvládli roli favorita v extraligovém boji, ve středeční odvetě proti lídrovi extraligy nemáme co ztratit. Budeme věřit, že si naši hráči dobrým výkonem i výsledkem zvednou volejbalové sebevědomí, protože nás následně čekají další zápasy, v extralize v Ústí nad Labem a v evropském poháru CEV v italské Modeně.
Pro postup na Final four Českého poháru do Kutné Hory 22. a 23. února bychom potřebovali vyhrát 3:0 nebo 3:1 a ještě získat zlatý set. Do vyvrcholení pohárové soutěže mají nakročeno všichni další favorité. V prvních zápasech vyhrály České Budějovice v Příbrami 3:1, stejným výsledkem uspěl Liberec v Brně. Velmi vyrovnaná je dvojice Kladno – Lvi Praha. Hosté z hlavního města vyhráli první zápas v pěti setech.
Držme našim hráčům palce, ať dobrým výkonem nechají v poháru rychle zapomenout na nevydařené sobotní extraligové utkání.