Z jeho fotek srší emoce

Takovými fotkami se může pochlubit málokterý volejbalový klub. Jsou skvělé nejen kvalitou, ale také perfektním načasováním momentu záběru. Snímky si můžete prohlédnou v galerii na našem webu. Přitom fotograf Jaroslav Obsadný nikdy volejbal soutěžně nehrál.
„Nejraději fotím reportáže a akce, kde se něco děje, ze sportů fotbal, běh, ale také třeba tanec,“ říká náš dvorní fotograf. Výčet jeho sportovních aktivit je hodně velký, z nich zmíníme jen 16 let soutěžního fotbalu.
Kromě toho, že fotí, má i své stálé zaměstnání, je ve firmě Tieto senior konzultantem, který se stará o zákazníky ve skandinávských zemích. Doma v Kateřinicích je „velkým“ hasičem. Jako starosta Sboru dobrovolných hasičů organizuje společenské akce pro celou vesnici. Rád cestuje, hlavně po celé Evropě se svým maxiskůtrem Suzuki Burgman 650.
A jaký je zpoza objektivu letošní volejbal? „Mám radost, když vidím, jak se kluci posunuli herně i psychicky a jak se stmelili. Jejich výkon a bojovnost roste zápas od zápasu. Věřím, že kolektiv bude pokračovat i příští rok a o to více bude šlapat na paty stávajícím nejlepším klubům.“