Začínáme boj o medaile v Budějovicích


S Českými Budějovicemi jsme v základní části odehráli dva zcela rozdílné zápasy. Doma jsme prohráli 1:3, když jsme kromě druhého setu za soupeřem výrazně zaostávali. Jenže to byl začátek extraligy a naše forma nebyla dobrá. V odvetě na palubovce Jihostroje jsme předvedli fantastický výkon. Byl to jeden z našich vrcholů základní části a my jsme si domů vezli výhru 3:0.
České Budějovice narazily ve čtvrtfinále play off na Ústí nad Labem a vyhrály 3:0 na zápasy. Soupeř ze severu Čech kladl největší odpor v posledním zápase na palubovce Jihostroje, kde prohrál 3:1.
Náš semifinálový soupeř nastoupil v této sestavě: Mach, Šotola, Staples, Ondrovič, De Amo, Michálek, libero Kryštof. Střídali: Křesťan, Todua, Fila, Kraffer, Kupilík. Trenérem je René Dvořák.
Termíny čtyř utkání jsou dané. Začínáme tedy 3. dubna od 18 hodin v Českých Budějovicích, doma hrajeme v pátek 5. dubna od 18 hodin a opět na jihu Čech v úterý 9. dubna od 18 hodin. Případné 4. utkání proběhne v pátek 12. dubna od 19 hodin doma v přímém přenosu České televize. Začátek možného pátého utkání 15. dubna v Českých Budějovicích bude upřesněn na základě případného televizního přenosu.
Držme klukům palce, ať vykročí do semifinále to správnou nohou!