Po výprasku na Kladně nás čeká v poháru Zlín


Extraliga mužů – 5. kolo
Kladno – VK Ostrava 3:0 (16,14,18)
VK Ostrava: Podlesny, Beal, Kotas, Sedláček, Janků, Menner – Sobczak. Střídali: Štefko, Dvořák, David a Vancl. Trenér Jan Václavík.
Hodnocení utkání trenéra Jana Václavíka:
„V prvním setu přišel za stavu 7:7 na podání domácí univerzál David Konečný a rázem jsme prohrávali 15:7. To nás zlomilo a jako bychom přestali věřit, že můžeme soupeře potrápit. Chvíli jsme se ještě drželi ve třetím setu do stavu 10:10, ale zase přišly tři body domácích v řadě a bylo rozhodnuto. Vůbec jsme se nedostali k tomu, abychom mohli soupeři vzdorovat.“
Po hladké extraligové porážce nás čeká v domácí hale Sareza ve čtvrtek 1. listopadu od 17 hodin první utkání 3. kola Českého poháru proti Zlínu. Odveta se hraje 29. listopadu od 17 hodin ve Zlíně. „Čekají nás další dvě těžká utkání v krátkém sledu. Kromě Zlína nás ještě čekají doma České Budějovice. K poháru přistoupíme se vší vážností a nebudeme hazardovat jak s výsledkem, tak s přízní našich fanoušků,“ dodává k pohárovému duelu trenér Jan Václavík.
Extraligový zápas s Českými Budějovicemi se bude hrát v úterý 6. listopadu v hale Sareza od 18:10 hodin před kamerami ČT Sport.