Poslední utkání základní části hrajeme v Praze

Po zřejmě klíčové domácí porážce s Brnem, která nás asi odsunula z možnosti přímé účasti v play off, zajíždí náš tým na palubovku ČZU Praha. V prvním utkání jsme zvítězili v naší hale Sareza 3:0.

Jak jsou rozdány karty před posledním kolem?

K vítězství v základní části mají nejblíže České Budějovice, které ale hrají v Karlových Varech, naopak druhý Liberec hostí Ústí nad Labem. Každopádně složení první čtyřky je jasné, bojuje se zde o pořadí. Páté Brno jen čeká, kdo bude jeho soupeřem ze čtvrté pozice.

My stále bojujeme s Příbramí o poslední volné místo do čtvrtfinále play off, ale znatelná výhoda je na straně soupeře. Příbram hostí Zlín, který nemůže být lepší než devátý. Příbramští Kocouři jsou favority tohoto zápasu a budou chtít potvrdit třemi body 6. místo. Pokud však prohrají, můžeme se i my ještě dostat k přímému postupu do play off. V případě vítězství Příbrami zůstáváme sedmí.

Přesto bude na našem výsledku hodně záležet, protože náš sobotní úspěch, či neúspěch, určí soupeře do předkola play off. To v případě, že Příbram doma se Zlínem nezaváhá. V případě našeho vítězství pak hrajeme s Prahou, v případě prohry nastoupíme proti Zlínu. Sérii předkola začínáme doma v úterý 17. března. Hraje se na dva vítězné zápasy.

Držme klukům palce, ať v sobotu 10. března od 18 hodin předvedou v Praze úplně jiný výkon, než předešlé domácí utkání s Brnem.