B tým pokračuje ve vítězném tažení


První utkání: VK Ostrava B – SK Slezan Orlová 3:1 (25:12, 25:17, 18:25, 25:12)
Sestava: Karol Daniel, Zeman Pavel, Mýlek František, Travinský David, Halecký Michal, Siuda Denis, Lindovský Martin. Střídali: Brzobohatý Radek (hrající trenér), Březina Michal, Kokeš Michal.
Po vydařeném vstupu do sezony minulý týden jsme přivítali na domácí půdě družstvo z Orlové. Hned od začátku jsme soupeře zatlačili na přihrávce i útokem, a poměrně brzy si vypracovali luxusní náskok, který jsme udržovali v průběhu obou prvních setů, které jsme jasně vyhráli. Do třetího setu jsme udělali tři změny, a bohužel se nám nepodařilo navázat na zatím poměrně hladký průběh utkání. Úplně nám odešla přihrávka, čehož soupeř dokonale využil a přetavil třetí set ve svoje vítězství. Ve čtvrtém setu jsme se vrátili do původní sestavy, a opět jsme soupeře jasně převálcovali. V utkání nastoupili především naši mladí hráči a podali poměrně slušný výkon, se kterým můžeme být spokojeni.
Druhé utkání: VK Ostrava B – SK Slezan Orlová 3:1 (25:11, 25:10, 19:25, 25:16)
Sestava: Brzobohatý Radek (hrající trenér), Navrátil Vojtěch, Březina Michal, Lindovský Martin, Siuda Denis, Kokeš Michal, Zeman Pavel. Střídali: Mýlek František, Travinský David, Karol Daniel.
Do druhého utkání jsme zcela obměnili základní sestavu a postavili již zkušenější hráče, ale na průběh utkání to nemělo zásadní vliv. Soupeře jsme v prvních dvou setech zatlačili ještě víc, než v prvním utkání. Do třetího setu jsme opět jako v prvním utkání vyměnili 3 hráče. A opět nám úplně odešla přihrávka, navíc jsme vyprodukovali množství nevynucených chyb. Náskok soupeře jsme již nedokázali stáhnout. Ve čtvrtém setu v podstatě beze změn jsme si pozornější hrou vypracovali do poloviny setu dostatečný náskok, který jsme již udrželi až do konce utkání. Ve druhém utkání jsme vyzkoušeli několik nových variant sestavy, kdy se prostřídali všichni hráči družstva.
Po čtyřech utkáních jsme beze ztráty bodu na čele tabulky. Nyní hrajeme v sobotu 7. 10. v Odrách. V nejbližším domácím utkání hostíme družstvo Kylešovic v sobotu 14. 10. od 11.00 v hale Mládeže Na Jízdárně. Zveme všechny naše fanoušky.