Jediný perně vybojovaný bod z Odoleny Vody je spíše zklamáním

Extraliga mužů – 20. kolo
Aero Odolena Voda – VK Ostrava 3:2 (18,-21,17,-25,10)
VK Ostrava: Biernat, Šmídl, David, Kittel, Šulista, Janků, Vašina. (Střídali: Šoltys, Balon, Lach, Lex). Trenér Zdeněk Šmejkal, asistent trenéra Jan Václavík. 
V prvním setu jsme od začátku tahali za kratší konec a nejvíce jsme se soupeři přiblížili na rozdíl dvou bodů. Ve druhém setu jsme šli poprvé do vedení za stavu 13:13 a postupně jsme vedení navyšovali až k pohodové koncovce. Aero opět ovládlo zápas ve třetím pokračování a i ve čtvrtém setu měli na dosah zisk všech tří bodů. To už jsme totiž prohrávali 22:17, ale nesmírnou bojovností jsme odvrátili několik mečbolů a vynutili si zkrácenou hru. Tu jsme prohráli 15:10 a vezeme z Odoleny Vody pouze jeden bod.
„I když jsme nebyli před utkáním favority, po dobrém výkonu s Libercem jsme jeli do Odoleny Vody vyhrát a zabojovat o šesté místo v tabulce. Chtěli jsme zlomit prokletí venkovních zápasů, ale to se nám moc nepodařilo, i když jsme se ve čtvrtém setu vrátili do hry ze zdánlivě beznadějného stavu. Naše výkony doma a venku jsou bohužel diametrálně odlišné,“ řekl k utkání asistent trenéra Jan Václavík