Junioři z Nového Jičína přivezli jasné tři body


TJ NOVÝ JIČÍN - VK OSTRAVA 0:3 (-26,-15,-17)
Netradičně minulý pátek 9. prosince navečer se odehrálo další kolo extraligy juniorů v hale ABC v Novém Jičíně. Odjeli jsme bez Lukáše Vašiny, který trénoval s „A“ týmem. V prvním setu jako bychom měli ještě v hlavách poslední set z minulého utkání, kdy jsme vyhráli 25:9 a málem se nám to nevyplatilo. Z naší strany profesorský volejbal, ze strany domácích nadšený a bojovný výkon dostává hru do koncovky, kterou díky zkušenostem vyhráváme v poměru 28:26.
V dalších hraných setech jsme začali hrát výrazně koncentrovaněji a od počátku jsme si získali potřebný náskok na klidnou hru. Soupeře jsme předčili ve všech činnostech, ale přece jenom jedna byla na první pohled viditelnější, a to byla obrana na síti. Určitě to byla dobrá herní příprava na nedělní zápas v Brně, kde budeme hrát v přímém souboji o první místo v extraligové tabulce.
Sestava: Jakub Dvořák, Tomáš Kopecký, Lubomír Mazoch, Vojtěch Bauman, Matouš Vancl, Oliver Sedláček, Vojtěch Kalmár, Ondřej Muroň, Matěj Lex, Radim Závodský, Oskar Hofman. Trenér: Lubomír Vašina.