Boj o první body s předposledním Ústí nad Labem

Bez jediné výhry jsou v tabulce pouze tři týmy. Kromě nás Příbram a Ústí. Oba týmy však mají dva body za prohry 2:3. A právě předposlední Ústí nad Labem v sobotu 15. října hostíme od 17 hodin v hale Sareza v 6. extraligovém kole a nabízí se nám velká možnost získat své letošní první extraligové body. V případě tříbodové výhry se dokonce můžeme dostat ze dna extraligové tabulky.
Ústí nad Labem získalo zatím dva body po pětisetových porážkách na Kladně a doma s nováčkem z Benátek nad Jizerou. Stejnému soupeři podlehlo Ústí ve 2. kole Českého poháru 1:3. Svěřenci Lubomíra Vašiny nebyli výjimkou a v létě jejich kádr prošel značnou obměnou. V kolonce posil jsou uzbecký univerzál Sobirov, kanadský blokař Bere, z Velkého Meziříčí dorazil druhý nahrávač Kopecký a z Karlovarska smečař Fišer.
Ústí počítalo hodně odchodů. Odešel univerzál van Solkema, smečař Vemič, Lvy Praha posílil blokař Tibitanzl, Kobolka odešel hrát první ligu a Kasan na pozici druhého nahrávače Karlovarska. Novým hrajícím sportovním ředitelem se stal blokař Marek Beer.
Kádr Ústí nad Labem:
Nahrávači – Srb, Kopecký
Univerzálové – Sobirov, Šídlo
Blokaři – Beer, Baláž, Vodvárka, Bere
Smečaři – Lank, Suda
Libero – Kořínek
V pondělní televizní dohrávce 5. kola prohrálo Ústí nad Labem hladce 0:3 v Liberci. Náš sobotní soupeř nastoupil v této sestavě: Lank Matouš, Baláž Radek, Srb Jiří, Suda Radek, Bere Jackson, Sobirov Islomjon, libero Kořínek Jiří. Střídali: Beer Marek, Kopecký Jan, Tomáš, Fišer Martin, Vodvárka Jan.
Přijďte v sobotu 15. října od 17 hodin podpořit naše hráče do haly Sareza na cestě za prvními extraligovými body.