Agresivita a vyvážená pokora se ctižádostí zdobí náš tým

Jak jste spokojen s bilancí sedmi výher a čtyř porážek a předvedenou hrou? 
Před začátkem letošní sezóny jsme měli dva cíle, stabilizovat tým a dostat ho na pozice zaručující play off. Z pohledu našich dosavadních výsledků si myslím, že teď naším hlavním cílem musí být udržení současných pozic. Abych však odpověděl na Vaši otázku. Ano, jsem spokojený s bilancí i s předváděnou hrou, která má ovšem stále daleko do úrovně, ve které ji chceme mít.
Prezentuje se družstvo tím, s jakým záměrem bylo tvořeno před sezonou? 
Určitě ano. Je to mladý, agresivní tým kluků, kteří mají chuť něco dokázat a mají k tomu i v normě vyváženou pokoru se ctižádostí.
V kterých zápasech Vás tým svým výkonem nejvíce potěšil? 
Byl to každý zápas, ve kterém jsme bez ohledu na výsledek bojovali, dodrželi stanovenou taktiku a nechali na palubovce maximum. A chovali se jako tým, na kterém je vidět, že je spolu rád.
Který zápas Vám naopak odhalil nejvíce nedostatky, na kterých musíme pracovat?
Neřekl bych zápas, ale spíše mne nejvíce mrzí jednotlivé sety, které neobsahovaly výše uvedené činnosti. To jsou bolesti nově sestavených mladých týmů. Ta nevyrovnanost výkonů v jednotlivých setech nás prozatím trápí a na ní musíme zapracovat.
Pohybujeme se na příčkách zaručující play off. V čem bude druhá polovina základní části těžší? 
Těžší bude určitě v tom, že na nás budou týmy lépe připraveny, ale i trochu složitější los, který nám v první půlce více přál. Já ale věřím, že naše hra bude zase o kus dál a že se nám podaří udržet vybojované  pozice.
Jaký bude program týmu od posledního zápasu letošního roku v Příbrami po ten první na začátku ledna s Ústím nad Labem?
Tým bude mít od 23. do 26. prosince a od silvestra do 1. ledna volno. V ostatních dnech se budeme pečlivě připravovat.
Co byste do Nového roku vzkázal našim fanouškům? 
Chci jim poděkovat za fantastickou podporu, popřát hodně zdraví, spokojenosti, a aby je naše výkony táhly k nám do Sarezy, kde vždy byli naším dalším hráčem.