Už ve čtvrtek hostíme v předehrávce České Budějovice

Ve svém osmém letošním zápase se postavíme silnému soupeři, který má stejně jako my, bilanci pěti výher a dvou porážek. Na 4. místě ztrácíme jediný bod na tohoto soupeře z České Budějovice, který je zatím druhý.
České Budějovice venku porazily ČZU Praha 3:1, prohrály na Kladně 3:0, v Liberci 3:1 a v pěti setech vyhrály naposledy na palubovce Odoleny Vody. 
V domácím prostředí neztratil náš čtvrteční soupeř ani set a porazil postupně Příbram, Ústí nad Labem i Benátky. 
S jakými změnami a s jakým cíli šly České Budějovice do nové sezony, to popsal na oficiálních stránkách ČVS při představení klubu jeden z trenérů René Dvořák, který přišel z Příbrami a vytvořil dvojici s Janem Svobodou.
S jakými cíli vstupujete do následující sezóny?  
Do následující sezony vstupujeme do extraligy a Českého poháru opět s těmi nejvyššími cíli. V evropském poháru bychom rádi postoupili také co nejdále.
Jaké jsou hlavní změny ve vašem klubu – v hráčském i realizačním týmu?
Hráčské změny:
Příchody: Gevert (Německo), Todua (Ukrajina), Hackworth (USA), Dvořák (asistent trenéra a vedoucí mužstva)
Odchody: Tibitanzl, Pochop ml., Maciel, Scheichl (vedoucí mužstva)
Složení realizačního týmu:
Manažer: Pochop Stanislav
Hlavní trenér: Svoboda Jan
Asistent trenéra a vedoucí družstva: Dvořák René
Masér: Hoch Filip
Fyzioterapeut: Chalupová Andrea
Statistik: Šimonek  Adam
Na co všechno byste rádi fanoušky vašeho týmu nalákali? Budete připravovat i nějaké doprovodné programy v domácích střetnutích? Chystáte pravidelné či alespoň občasné organizované výjezdy na venkovní zápasy?  
Rádi bychom nalákali na nové zahraniční posily, soutěže o zajímavé ceny od partnerů klubu a volné vstupenky. A samozřejmě na atraktivní hru.
Autor: Mgr. Michal Mezera
Přijďte povzbudit naše hráče v dalším důležitém extraligovém zápase v tak hojném počtu, jako doposud. Tým bude vaši podporu potřebovat! Utkání v hale Sareza začíná ve čtvrtek 24. listopadu od 17 hodin.