Jak jsme byli představeni na stránkách Českého volejbalového svazu

S jakými cíli vstupujete do následující sezóny? 
V UNIQA extraligové sezóně 2016/2017 je našim cílem A-týmu mužů postup do mezi osm prvních týmů a tedy účast v play off.  Po sezóně 2015/2016, kdy jsme měli v klubu změnu vedení, poté návrat bývalého vedení a soudní spory, to sice nebude jednoduché, ale chceme na konci sezóny účinkovat v play off.
Jaké jsou hlavní změny ve vašem klubu – v hráčském i realizačním týmu?
Hráčské změny:
Příchody: Mateusz Biernat (POL) z Nysy, David Janků z Karlovarska, Ondřej Lach z Black Volley Beskydy, Matěj Lex z juniorů VK Ostrava, Radek Šoltys z Havířova, Petr Šulista z Příbrami, Jan Václavík z Kladna a Lukáš Vašina z juniorů VK Ostrava
Odchody: Petr Zapletal, Michal Čechmánek, Adam Záhorský, Dominik Fořt, Daniel Rohel, Mikelis Berzins, Petr Dohnal
Složení realizačního týmu:
Hlavní trenér Zdeněk Šmejkal, asistent trenéra Jan Václavík, masér fyzioterapeut Stanislav Šereda, statistik Tomáš Krempaský, manažer klubu Ing. Tomáš Zedník
Jaké budou ceny vstupenek pro utkání základní části/play off?
Základní vstupné bude 50,- Kč, zlevněné pak 30,- Kč, ceny na případnou vyřazovací část budou dle kola play off
Na co všechno byste rádi fanoušky vašeho týmu nalákali? Budete připravovat i nějaké doprovodné programy v domácích střetnutích? Chystáte pravidelné či alespoň občasné organizované výjezdy na venkovní zápasy?
Chceme zorganizovat společný trénink s fanoušky a společné charitativní dvojutkání s ženami TJ Ostrava. Na utkání play off pak budeme vypravovat autobus.
Jakými všemi mediálními prostředky informujete veřejnost o výsledcích, důležitých klubových informacích či změnách v hráčském nebo realizačním kádru?
Webové stránky www.vkostrava.eu, plakáty, bulletiny, regionální TV Polar, ČT, Rádio Orion, Český Rozhlas, MF Dnes, Moravskoslezský Deník, Právo, Sport.
 
Autor: Mgr. Michal Mezera