Máme za sebou letní přípravu, extraliga se hlásí o slovo!

 
Tým se poprvé sešel na velmi příjemné první schůzce 15. srpna a zahájil tvrdou přípravu. Tu si vzal na povel asistent trenéra Honza Václavík. 
Každodenní dřinu zpříjemňovaly hráčům antukové turnaje. Vyhráli jsme hned ten první ještě před oficiálním startem přípravy v Kojetíně. Pak jsme se představili v Olympijském parku v centru města na Masarykově náměstí. Pak přišly výjezdy do Bučovic, kde jsme byli stříbrní a pro nezmary počasí jsme nedohráli turnaj v Raškovicích. Neunikla nám ani akce na Městském fotbalovém stadioně ve Vítkovicích - Sporťáček 2016. 
Prvním halovým turnajem byla účast ve Varšavě, kde jsme vyhráli a hlavně Mateusz Biernat byl klukům výborným průvodcem po městě. 
Po návratu z Polska se kluci vydali na turistický noční pobyt v Beskydech Na Kněhyni. Tradičně jsme absolvovali Zlín Cup a domácí Ostrava Cup. 
Kéž by vítězné turnaje znamenaly stejnou náladu v ostrých extraigových bojích. I díky Zdeňku Šmejkalovi jsme se podívali do Rakouska a na oplátku pozvali do Ostravy tým Waldviertel, takže proklepnout si základy němčiny nebylo rozhodně na škodu. 
Kluci si vybrali nové obutí, nyní přijdou nové dresy a hurá na Příbram. 
A to hlavní na závěr. Ať drží zdraví všem jako v přípravě!