Poslední zápas venku hrajeme v Příbrami

Základní část extraligy pomalu finišuje a nás čeká poslední utkání na palubovce soupeře. V sobotu 18. února se od 17 hodin představíme v Příbrami.
Domácí Kocouři se v průběhu extraligy rapidně zlepšili. Pod vedením trenéra Petra Broma se postupně zvedli ze dna tabulky a dva zápasy před koncem základní části mají velmi blízko k postupu do předkola play off. Na jedenácté Ústí nad Labem mají náskok čtyř bodů a proti nám budou chtít před vlastními fanoušky svůj postup do vyřazovací části potvrdit. V dosavadních 22 zápasech Příbram 7 vyhrála. V prvním utkání jsme doma podlehli svému soupeři 1:3.
Náš tým se již intenzivně připravuje na baráž. Základní část ukončíme po extraligové přestávce pro vyvrcholení Českého poháru v Kutné Hoře posledním zápasem 4. března doma proti Karlovarsku. Průběžně hrajeme přípravná utkání s týmy první a druhé polské ligy a můžeme pomalu sledovat vývoj play off první ligy, ze kterého vzejde náš soupeř pro barážovou sérii.
První liga startuje předkolem již o tomto víkendu, kdy se v předkole střetnou Lvi Praha B s Velkým Meziříčím a Liberec B s Plzní. Základní části kraloval tým Bučovic.
Sledujte naše sobotní utkání od 17 hodin na webu volej.tv.