Předvánoční zápas sehrajeme v Liberci

Do konce tohoto kalendářního roku sehrajeme ještě dvě extraligová utkání. Ve čtvrtek 22. prosince se od 18 hodin představíme na palubovce Liberce, za týden 29. listopadu budeme doma od 17 hodin hostit Lvy Praha.
Na severu Čech nás čeká těžké utkání. Liberec je ve výborné formě a za poslední měsíc vyhrál šest extraligových zápasů v řadě. Svěřenci Martin Démara jsou v čele extraligy s bilancí 14 výher a 2 porážek, druhý je obhájce titulu z Karlovarska, který má o zápas méně.
V prvním utkání jsme doma Liberci podlehli 1:3, když první tři sety skončily nejtěsnějším poměrem 25:23. V posledním utkání Liberec doma porazil Black Volley Beskydy 3:1. Severočeši nastoupili v této sestavě: Jakub Veselý, Lukáš Ticháček, Lukas Demar, Lubomír Staněk, Pāvels Jemeļjanovs, Marcel Lux, libera Silver Maar, Jan Pavlíček. Střídali: Filip Gavenda, Nivaldo Diáz Gómez.
Naše ztráta na kýžené 11. místo se zvětšila na 7 bodů a jakýkoliv zisk by nás nakopl do dalších zápasů. Ty klíčové přijdou zejména na začátku nového roku.
Držme našim hráčům palce třeba u přenosu na webu volej.tv.