Vyhnout se baráži, to si žádá zvítězit s Příbramí

Velmi důležité utkání z pohledu vyhnutí se baráži o udržení extraligy sehrajeme v sobotu 19. listopadu od 17 hodin v domácí hale Sareza proti Kocourům z Příbrami.
Na 11. místo zaručující po základní části definitivní záchranu v soutěži ztrácíme nyní tři body na Black Volley Beskydy. Z devíti utkání jsme vyhráli dvě a budeme chtít přidat třetí právě proti poslední Příbrami, která z deseti utkání vyhrála jediné. Naposledy svěřenci trenéra Petra Broma prohráli hladce v televizní pondělní dohrávce na palubovce Odoleny Vody 0:3, když ani v jednom setu nepřesáhli hranici dvaceti uhraných bodů.
Právě zkušený kouč Petr Brom nahradil na lavičce Kocourů Martina Demára, který odešel do Liberce. Příbram podobně jako náš tým musela vzhledem k omezeným finančním možnostem najet na úsporný režim a její kádr v létě opustili velmi kvalitní zahraniční hráči, kteří byli určitě ozdobou extraligy. Jednalo se o blokaře Hoberna, libero Velasia, nahrávače Dolgopolova, univerzála Johansena a smečaře Madaloze.
Novými zahraničními akvizicemi jsou brazilský smečař Duarte a jeho krajan na nahrávce Winck.
Současný kádr Příbrami:
Nahrávači – Winck, Rosenbaum
Univerzálové – Hulpach, Kohut
Blokaři – Šábrt, Torjanowicz
Smečaři – Böhm, Duarte, Jakub Ureš, Filip Ureš
Libera –Peterka
Přijďte v sobotu 19. listopadu od 17 hodin povzbudit naše hráče v tomto možná jenom z klíčových utkání letošního ročníku extraligy.