Skvělá příprava doma s Bedzinem

Porážka, ale velmi kvalitní příprava. V domácí hale jsme se střetli v přípravném utkání s týmem Bedzin, aspirantem na postup do polské A plus ligy.
V zápase hraném na šest setů (čtyři klasické a dvě zkrácené hry) jsme prohráli s velmi kvalitním protivníkem 1:5. „Potkali jsme tým, co půjde v nové sezoně tvrdě za postupem do nejvyšší polské soutěže. Dokázali jsme vyhrát jeden klasický set. Jsem rád, že se nám v tomto utkání podařilo snížit počet útočných chyb. Soupeři jsme se vyrovnali na příjmu. Rozdíl byl na nahrávce, kde měli obrovskou zkušenost v podobě 42letého nahrávače, zatímco náš má teprve 22 let. Bedzin náš předčil i v obraně na síti, naopak na podání jsme dokázali soupeře zatlačit. Velký rozdíl byl na pozici univerzála, kde má soupeř vynikajícího estonského hráče,“ zhodnotil další díl naší letní přípravy trenér VK Ostrava Richard Vlkolinský.
V programu přípravy nás čeká dále 9. a 10. září Zlín Cup. „Sehrajeme tam čtyři kvalitní utkání proti domácím, rakouským celkům Sokol Vídeň a Waldviertel a slovenské Myjavě,“ dodává Richard Vlkolinský.

 

Foto: Lubomír Mazoch