V zápase proti Příbrami potřebujeme získat herní sebedůvěru


Oba celky se nacházejí ve zcela jiných patrech extraligové tabulky. Také jejich herní projev je v posledních zápasech značně rozdílný. Středočeši budou v posledních dvou zápasech bojovat minimálně o udržení 4. místa, které jim zajistí nejen přímý postup do čtvrtfinále play off, ale také výhodu domácího prostředí v případném rozhodujícím zápase v této fázi soutěže.
Náš tým nyní sbírá porážku za porážkou. Velmi slabé výkony jsme předvedli v posledních třech extraligových zápasech s Odolenou Vodou, Libercem i Karlovarskem. Jen semifinále Českého poháru jsme odehráli proti Českým Budějovicím s typickým bojovných duchem, který léta zdobí ostravský extraligový tým.
Je téměř definitivní, že do předkola play off postoupíme z posledního možného 10. místa a narazíme v něm velmi pravděpodobně na Ústí nad Labem, s kterým nás čeká také poslední zápas základní části na severu Čech. Nejen s Ústím nad Labem, ale také právě v sobotu s Příbramí bychom se měli vrátit k lepšímu hernímu projevu, i když by to třeba s favoritem zápasu nevedlo k bodům. Herní pohoda je totiž důležitá pro to, abychom stejně jako v minulé sezoně patřili do čtvrtfinálové osmičky a právě přes předkolo se tam úspěšně dostali.
V prvním utkání jsme prohráli na palubovce našeho sobotního soupeře ve třech setech. Příbram v posledním extraligovém zápase porazila doma Black Volley Beskydy 3:0. Svěřenci Martina Demara nastoupili v této sestavě: Böhm, Robinho, Johansen, Madaloz, Trojanowicz, Dolgopolov, libera Verasio, Peterka. Střídali: Ureš, Šábrt, Rosenabum.
Přijďte povzbudit do haly Sareza v sobotu 5. března od 17 hodin naše hráče v tomto posledním domácím utkání základní části extraligy.