Čeká nás Final four Českého poháru

V semifinále se utkáme v neděli 20. února od 18 hodin s Jihostrojem České Budějovice. Druhou semifinálovou dvojici tvoří Karlovarsko a Liberec. Finále soutěže je na programu v pondělí 21. února od 17 hodin před kamerami ČT Sport.
Před finálovým turnajem Českého poháru nejsme v dobrém rozpoložení. V extralize se nám nyní vůbec nedaří. Po skvělém rozjezdu do druhé poloviny základní části, kdy jsme porazili postupně Lvy Praha, Zlín a Black Volley Beskydy, začal náš výrazný pokles ve formě právě s naším semifinálovým soupeřem Českými Budějovicemi v domácím prostředí porážkou 0:3, byť naše sestava byla notně oslabená díky covidové nemoci. Udolali jsme ještě v pěti setech Brno, ale poslední dvě hladké porážky s Odolenou Vodou a Libercem nevěstí nic dobrého.
Na cestě do Final four jsme postupně vyřadili Volejbal Ostrava, Brno a Ústí nad Labem. V semifinále Českého poháru můžeme jenom překvapit. Již postup mezi nejlepší čtyři je zatím nejsvětlejším momentem naší sezony. Případný postup do finále by se rovnal skoro senzaci.
Program semifinále Českého poháru:
Neděle 20. února:
15:00 Liberec – Karlovarsko
18:00 VK Ostrava – České Budějovice
Pondělí 21. února:
17:00 finále před kamerami ČT Sport
Držte našim klukům palce, ať zanechají na Final four Českého poháru dobrý dojem a nastartuje to naši zlepšenou formu před posledními zápasy v základní části extraligy, byť je skoro jisté, že půjdeme i vzhledem k losu posledních třech zápasů do předkola play off z 10. místa.

Foto: Dan Kubát