Porazíme na druhý pokus Liberec?


Letos se trápícímu Liberci máme co vracet. V prvním utkání jsme na severu Čech hráli skvělý volejbal. Sehráli jsme s Duklou pro nás letos nejdelší extraligový set, v tom čtvrtém jsme prohráli 33:31.
Každoroční aspirant na nejvyšší příčky prožívá hrůzostrašnou sezonu. V ní již sáhl ke změně trenéra, ale nový kouč Petr Brom, který nahradil Michala Nekolu, dosáhl zatím jen tří vítězství. Zatímco výhrou ve zlatém setu nad Odolenou Vodou v domácí odvetě Českého poháru Dukla postoupila do Final four, extraligové výhry se Zlínem a Black Volley Beskydy byly povinností.
Stejně jako náš tým, také Duklu čeká vyvrcholení domácího poháru v Teplicích, kde ji čeká v semifinále Karlovarsko. My se pokusíme prokousat do finále přes České Budějovice. Oba zápasy se hrají v neděli 20. února.
Sobotní zápas sousedů v tabulce může hodně napovědět o nasazení do předkola play off. Zatím jsme na desátém, posledním postupovém místě a na Liberec ztrácíme dva body. Dohnat ztrátu šesti bodů na sedmé nebo osmé místo už bude problematické, ale teoreticky možné.
Liberec v posledním utkání porazil doma hladce ve třech setech Black Volley Beskydy. Svěřenci Petra Broma nastoupili v této sestavě: Marcel Lux, Libor Leikep, Filip Křesťan, Diás Goméz Nivaldo Nadhir, Jakub Veselý, Luboš Bartůněk, libera Václav Kopáček, Jan Pavlíček. Střídali: Lubomír Staněk, Lukas Demar.
Přijďte povzbudit naše hráče v sobotu 12. února od 17 hodin do haly Sareza v tomto důležitém extraligovém utkání.