Počtvrté v sezoně proti Brnu, teď chceme oplatit extraligovou prohru

Po skvělém rozjezdu do druhé poloviny základní části a třech výhrách v řadě proti Lvů Praha, Zlínu a Black Volley Beskydy, přišly dvě porážky s Českými Budějovicemi a Kladnem. Zpět na vítěznou vlnu se budeme chtít dostat v sobotu 29. ledna od 17 hodin v domácím utkání proti Brnu.
Se svěřenci trenéra Ondřeje Marka se letos střetneme již počtvrté. V prvním zápase v rámci extraligy jsme v Brně prohráli 1:3, když jsme si v prvním setu vytvořili neslavný rekord v podobě pouhých sedmi uhraných míčů za jeden set. Následovaly dva zápasy osmifinále Českého poháru, kdy jsme v Brně vyhráli 3:1 a doma v odvetě uhráli dva potřebné sety pro postup.
Final four Českého poháru, které se hraje v Teplicích v Čechách a kterého se zúčastníme, už je rozlosováno. Semifinálový zápas sehrajeme v neděli 20.2. od 18 hodin proti vítěznému týmu ze čtvrfinálového souboje mezi Českými Budějovicemi a Lvy Praha. První zápas v Praze vyhrály ve středu Budějovice 3:2, odveta se odehraje 1. února na jihu Čech.
Základní část extraligy pomalu spěje ke svému závěru. Na šesté místo znamenající přímou účast ve čtvrtfinále play off ztrácíme devět bodů, navíc Odolena Voda má zápas k dobru. To Brno má manko jen dvou bodů. Brňané v 15 utkáních sedmkrát vyhráli. Třemi body ze sobotního utkání bychom si pomohli v boji o výhodu domácího prostředí v předkole play off a stáhli manko na našeho sobotního soupeře na čtyři body.
Oba týmy sehrály v posledním kole čtyři sety. Náš tým prohrál na Kladně, když v průběhu prvních tří setů vždy vedl o několik míčů, ale pouze třetí dotáhl do vítězného konce. V následujícím čtvrtém pak herně i bodově vyhořel. Brno porazilo doma Black Volley Beskydy, když zápas otočilo po prvním prohraném setu. Brno nastoupilo v této sestavě: Hrazdira, Klajmon, Drahoňovský, Zmrhal, Janečka, Truong, libero Kop. Střídali: Fitz, Loktionov, Špelda.
Přijďte v sobotu 29. ledna od 17 hodin podpořit naše hráče v boji o důležité extraligové body.