Do Zlína jedeme potvrdit vzestup formy


Fatra je přikována na posledním místě tabulky, když vyhrála pouze za dva body domácí zápas s Odolenou Vodou a jinak sbírá porážky bez jakéhokoliv bodového zisku. Naposledy prohrála důležité utkání ohledně možné účasti v předkole play off ve Frýdku – Místku s Black Volley Beskydy 1:3. Svěřenci trenéra Přemysla Obdržálka nastoupili v této sestavě: Čeketa, Varous, Adamec, Toman, Čechmánek, Lamri, libero Viceník. Střídali: Šulc, Pavlovský, Kozák, Vodička, Žák .
V prvním utkání jsme doma porazili Zlín jasně 3:0, ale byla to na dlouho naše poslední extraligová výhra. Ta druhá přišla v minulém kole také doma proti Lvům Praha a vzestup formy jsme potvrdili následně v prvním zápase čtvrtfinále Českého poháru, kdy jsme vyhráli 3:1 v Ústí nad Labem.
Na přelomu roku nás tedy nyní čekají tři velmi důležité zápasy, ve kterých bychom měli naplno uspět. Po zápase ve Zlíně budeme hrát ve středu 5. ledna doma od 17 hodin odvetu Českého poháru proti Ústí a pokud ji zvládneme, postoupíme do únorového Final four. Vzápětí se v přímém souboji v regionálním derby střetneme v boji o účast v předkole play off v sobotu 8. ledna od 17 hodin opět doma s Black Volley Beskydy.
Držme našim hráčům palce, ať zakončí rok 2021 tříbodovým vítězstvím.