Nevydařenou první polovinu zakončíme proti Ústí


Tříbodové vítězství bychom potřebovali jako sůl. Také svěřenci našeho bývalého mládežnického trenéra Lubomíra Vašiny nemají tak úspěšnou sezonu jako tu minulou. V kádru došlo k mnoha změnám a Ústí nad Labem je se čtyřmi výhrami na osmém místě. Sérii pěti porážek včetně dvou v evropském poháru CEV s chorvatským týmem Mladost Zagreb (dvakrát 1:3) přerušili náš nejbližší soupeř až dvěma povinnými extraligovými výhrami 3:0 nad týmy Zlína a Black Volley Beskydy.
Kádr Ústí před sezonou opustilo několik klíčových hráčů. Odešla úderná síla univerzála Kramara a smečařů Bornemanna a Parraguirre. Nahrávač Luboš Bartůněk se přesunul do Liberce, nám dobře známý Matěj Šmídl dal přednost opět zahraničnímu angažmá.
Mezi posilami na novou sezonu byli z Liberce smečař Radek Suda a nahrávač Jiří Srb. Další smečař Milos Vemic již v naší nejvyšší soutěži působil v dresu Kladna. Přišel také mladý blokař Karlovarska Radek Baláž a holandský univerzál Rik van Solkema, jehož bratranec je letos nahrávačem Kladna.
V posledním zápase proti Black Volley Beskydy nastoupilo Ústí nad Labem v této sestavě: Miloš Vemič, Martin Tibitanzl, Ivo Kobolka, Radek Suda, Marek Beer, Jiří Srb, libero Jiří Kořínek. Střídali: Matouš Lank, Radek Baláž, Jan Vodvárka, Jan Kasan.
Aktuální kádr Ústí nad Labem:
Nahrávači – Srb, Kasan
Univerzálové – van Solkema, Kobolka
Blokaři – Beer, Tibitanzl, Baláž, Vodvárka
Smečaři – Vemic, Suda, Pospíšil, Lank
Libera – Šídlo, Kořínek, Zeman
Trenér Lubomír Vašina
Přijďte v sobotu 4 prosince od 17 hodin povzbudit do haly Sareza naše hráče na cestě za důležitým extraligovým vítězstvím.