V Českých Budějovicích chceme překvapit


Utkání můžete najít a sledovat zde:
http://www.czechvolley.tv/CompetitionMatches.aspx?ID=15&PID=23
Špatný výkon a porážka se Zlínem nám prozatím zhatila plány na bezpečné udržení 6. místa. Mohli jsme mít náskok tří bodů na sedmou Odolenu Vodu, ale nestalo se. Oba celky mají nyní shodný počet 29 bodů. My máme před sebou tři zápasy, Odolka dva. Náš tým čekají silné Budějovice, dohrávka 10.2. na Kladně a nakonec Lvi Praha doma. Odolena Voda hraje také s pražským týmem a základní část uzavře doma proti Kladnu.
Jakýkoliv bodový zisk z palubovky favorizovaných Českých Budějovic by byl velkým bonusem v našem neutuchajícím boji o přímý postup do čtvrtfinále play off. Jihočeši v dosavadním průběhu základní části prohráli z dvaceti utkání tři. Doma jsme jim dokázali vzít bod a to jsme vedli 2:0 na sety. Svěřenci René Dvořáka chtějí základní část vyhrát, nyní ztrácejí na vedoucí Karlovarsko tři body, ale to má odehráno o jedno utkání více. Komplikací pro ně je zranění kotníku kapitána Radka Macha, jehož návrat na palubovky do konce sezony je velmi nepravděpodobný, a tak si České Budějovice stáhly z hostování z Příbrami dalšího blokaře Poláka.
V posledním utkání České Budějovice vyhrály v Odoleně Vodě 3:1 a nastoupily v této sestavě: De Amo, Michálek, Todua, Schouten, Stoilovic, Ondrovič, libero Kryštof. Střídali: Rejlek, Zmrhal.