V sobotu přímý souboj o šesté místo s Odolenou Vodou


Naposled jsme doma prohráli loni 20. listopadu s Ústím. Od té doby jsme v hale Sareza vyhráli už šestkrát po sobě a skalpy favorizovaných Karlovarska (3:0) a Liberce (3:2) jsou tou nejlepší pozvánkou na sobotní online přenos, který můžete sledovat zde:
http://www.czechvolley.tv/CompetitionMatches.aspx?ID=15&PID=23
Náš tým se pere příkladně s nepřízní osudu. Neutěšená ekonomická situace klubu vzhledem k epidemii koronaviru, odchod prvního nahrávače Matuly do polské Wroclavi a čekání na odchod ruského univerzála Kružkova, to vše naši hráči zatím potlačují skvělými výkony.
V sobotní utkání půjde „o šest bodů“. V případě vítězství za tři body jsme o dva body před Odolkou, v případě stejné prohry, budeme ztrácet body čtyři. Čeká nás tým, který před sezonou vhodně posílil a pod trenérem Martinem Kopem hraje výborně. V prvním utkání jsme prohráli na palubovce soupeře 3:1. Odolena Voda má na náš tým místě náskok bodu, byť vyhrála o jedno utkání méně.
Svěřenci Martina Kopa v posledním extraligovém utkání prohráli na palubovce Příbrami 2:3, když už vedli 2:1 na sety. Odolena Voda nastoupila v této sestavě: Démar M., Demar L., Holubec, Hladík, Vanags, Taylor, libera Hadrava, Kop. Střídali: Shaker, Vachoušek, Holčík, Horák, Jachnicki.
Držme našim hráčům palce, ať předvedou podobně úžasný výkon jako naposledy ve středu proti Liberci a dosáhnou na kýžené vítězství.