Proti Karlovarsku budeme hájit elitní šestku


Karlovarsko letos hraje výborně. Prakticky celou základní část je ve vedení soutěže a před posledními dvěma zápasy má náskok pěti bodů na druhé České Budějovice. I když se v posledních zápasech svěřencům trenéra Jiřího Nováka příliš nedařilo, mají k vítězství v základní části hodně blízko. O to těžší zápas to bude pro naše hráče.
Karlovarsko prohrálo naposledy v extralize doma překvapivě hladce 0:3 s Příbramí, ale zato dokázalo dovést odvetu čtvrtfinále Challenge cupu proti turecké Ankaře do zlatého setu, který ale prohrálo 12:15.
V letošní sezoně jsme se s Karlovarskem střetli již třikrát. V prvním extraligovém zápase jsme dokázali na palubovce soupeře srovnat na 2:2 na sety a prohráli jsme až ve zkrácené hře. Ve čtvrtfinále českého poháru jsme v obou zápasech svému sobotnímu soupeři také podlehli.
Do boje o elitní šestku se při neuvěřitelné vyrovnanosti středu tabulky počítá každý bod. Naši hráči se budou ze všech sil snažit, aby favorita potrápili a jeli k poslednímu utkání do Odoleny Vody v pozici týmu, který uhraje přímý postup do čtvrtfinále.
Jaký je v tomto kole los týmů, které ještě mají šanci vyhnout se předkolu? Pátá Praha hostí Brno, sedmé Kladno hraje ve Zlíně a osmá Odolena Voda v Příbrami.
Přijďte povzbudit naše hráče v sobotu 7. března od 17 hodin v posledním domácím extraligovém zápase základní části.