Volejbalový svátek je tady!!!

To nás čeká ve středu 12. února od 18-ti hodin. Pevně věříme, že to bude špičkový volejbal a naši hráči určitě udělají vše, co je v jejich silách. A jako atrakci pro diváky jsme připravili radar, který bude měřit rychlost jednotlivých úderů.
Ve středečním zápase se v naší hale představí špičkový italský tým z Modeny v odvetě 2. kola evropského poháru CEV. V určitě vyprodané hale se podruhé postavíme proti třetímu týmu italské Série A1, ve které na dva vedoucí týmy ztrácí jen dva body. Naposled Modena prohrála 26. prosince, letos ještě v osmi zápasech nepoznala hořkost porážky, přestože hrála i s vedoucím týmem Série A1 Lube Civitanova.
V prvním utkání jsme v Itálii prohráli hladce 3:0, ale byl to pro naše hráče v hale s více než čtyřmi tisíci fanoušky volejbalový zážitek se vším všudy. V domácím prostředí budeme chtít klást silnému soupeři s podporou skvělých ostravských fanoušků větší odpor.
Podstatná část vstupenek byla rezervována objednávkami, omezený počet lístků do naplnění kapacity haly bude ještě v prodeji v pokladně haly od 17:00. Vstup do haly bude možný s platnou vstupenkou od 15:30. Všechny diváky upozorňujeme, aby přišli včas. Při pozdějším příchodu se může stát, že zbude jen místo ke stání na ochozu tribuny, a to i přestože budeme mít v hale mobilní tribuny. Počítejte také s tím, že v okolí haly můžou nastat komplikace s parkováním, proto zvažte využití městské hromadné dopravy, případně zaparkujte ve větší vzdálenosti od haly.