Body z Beskyd nás mohou posunout do první pětky


S cílem vyhrát potřetí v řadě nastoupí naši hráči v sobotu od 17 hodin v hale ZŠ Pionýrů 400 ve Frýdku – Místku proti týmu Black Volley Beskydy.
Beskydy se nyní jako nováček extraligy herně i výsledkově trápí. Poslední vítězství zaznamenaly 7. prosince loňského roku doma proti Ústí nad Labem a od té doby zaznamenaly osm porážek v řadě. Přesto jsou Beskydy na předposledním místě tabulky s náskokem třech bodů na poslední Ústí nad Labem.
Náš sobotní soupeř sice ztrácí na desátý Zlín a účast v předkole play off jen pět bodů, ale visí nad ním hrozba baráže, pokud by skončil po základní části na posledním místě. V posledním utkání prohrály Beskydy v Příbrami 3:1, kdy tam sehrály první maratónský set, který prohrály 36:34.
Beskydy nastoupily v této sestavě: Dustinac, Mitic, Mečiar, Široký, Babic, Krysiak, libero Nogueira. Střídali: Yevstratov, Kozák R., Kozák Š.
Jako hlavní trenér v současné době v týmu Black Volley Beskydy působí Slobodan Prakljačic, který už v zápase s Příbramí vystřídal Přemysla Kubalu.
Přijeďte povzbudit naše hráče v sobotu 8. února od 17 hodin v důležitém venkovním zápase.