V důležitém extraligovém zápase hostíme Zlín


Zlín potkáváme v této sezoně již potřetí. V extraligovém utkání na podzim jsme vyhráli na palubovce soupeře hladce 3:0. Podobně jsme si počínali nedávno v domácím prostředí v 3. kole Českého poháru a v následné odvetě nám stačilo uhrát dva sety, kdy jsme prostřídali a nakonec ve zkrácené hře prohráli 2:3.
Zlín se po špatném úvodu sezony, kdy byl odstřižen na dně tabulky, zmátořil. Zlepšenými výkony je s bilancí 4 výher a 10 porážek na devátém místě tabulky a může myslet směle na předkolo play off.
Naše situace je lepší. Stále jsme reálně ve hře o šesté místo, které znamená přímý postup do čtvrtfinále play off. Na šesté Kladno, které má o zápas víc, ztrácíme jen dva body.
Vzhledem k dosavadním výsledkům vzájemných utkání a náskoku šesti bodů jsme favoritem sobotního utkání, které musíme zvládnout za tři body, aby se nám týmy bojující také o elitní šestku soutěže, bodově nevzdálily.
Přijďte povzbudit naše hráče v prvním letošním domácím extraligovém utkání do haly Sareza a to v sobotu 18. ledna od 17 hodin.