V důležitém boji o elitní šestku hostíme Odolenu Vodu


Půjde o velmi důležité utkání, protože extraligová tabulka je od třetího místa směrem dolů velmi vyrovnaná. My jsme zatím i s předehrávaným utkáním v Českých Budějovicích na šestém místě, které i letos znamená poslední vstupenku přímého postupu do čtvrtfinále play off. Odolena Voda je zatím osmá.
Ve zbytku starého roku nás čekají v extralize dvě utkání a obě v domácím prostředí. Po Odoleně Vodě hostíme 21. prosince Příbram. Bylo by výborným počinem, kdybychom oba zápasy zvládli vítězně za tři body a udrželi se tak v elitní šestce soutěže, což je naším cílem.
Odolena Voda v deseti extraligových zápasech dokázala šestkrát zvítězit a prezentuje se velmi dobrou a stabilní výkonností. Dokázala také vyhrát za dva body na palubovce vedoucího Karlovarska.
Změny v týmu:
Příchody: Matyáš Janda (VK Jihostroj České Budějovice), Ryan Moss/USA (USC univerzita, USA), Warren Taylor/CAN (Kanadské reprezentační volejbalové centrum/CAN), Matyáš Jachnicki (Kladno volejbal cz), Pavel Horák (VK Lvi Praha), Jiří Kraffer (hostování z VK Jihostroj České Budějovice)
Odchody: Marek Mikula (VK Dukla Liberec), Alexander Russell, Matthew Walsh
Soupiska Aera Odolena Voda:
Nahrávači:
Robert Viiber, Jakub Holčík
Blokaři:
Tomáš Kotrch, Warren Taylor, Kevin Gear, Pavel Horák
Smečaři:
Stanislav Vachoušek, Toms Vanags, Matyáš Jachnicki, Jiří Kraffer
Univerzálové:
Adam Shaker, Martin Hladík, Ryan Moss
Libera:
Michael Hadrava, Matyáš Janda
Trenér Jiří Šiller
Přijďte povzbudit naše hráče v tomto velmi důležitém extraligovém utkání, které se hraje v hale Sareza v sobotu 14. prosince od 16:30 hodin.

VKO plakat Odolena voda 2019 nahled