V úvodním kole poháru CEV hostíme rakouský SK Zadruga Aich/Dob


Narazíme na kvalitní tým s Brazilcem, Polákem, Nizozemcem, Bulharem, dvěma Slovinci a třemi Slováky v kádru (Palgut, Hruška, Mlynarčík). „Je to nejlepší tým rakouské ligy, který bojoval o Ligu mistrů. Určitě to nebude lehké,“ upozornil trenér Jan Václavík na 2. předkolo Champions League, v němž chorvatský Záhřeb po výsledcích 3:1 a 1:3 vyřadil Aich/Dob až ve zlatém setu 15:9. „Dobré je, že hrají ligu v Rakousku, kde působí Zdeněk Šmejkal, tak doufám, že dostaneme nějaké notičky,“ připomenul Václavík svého předchůdce na lavičce Ostravy, který s volejbalisty Waldviertelu obhájil na jaře stříbro.
Také v této sezoně jsou Šmejkalovi svěřenci po třinácti kolech druzí za neporaženým Aich/Dobem. Generálkou pro našeho soupeře byl vzájemný zápas na palubovce Waldviertelu v sobotu 7. prosince. Náš úterní soupeř vyhrál hladce 3:0. „Začínáme doma, a když nám zápas vyjde, nejsme bez šance,“ řekl Václavík.
Na utkání platí výše vstupného jako na extraligu, stejně tak jsou platné i sezonní permanentky.
Přijďte povzbudit naše hráče při jejich návratu do volejbalové Evropy. Utkání v hale Sareza začíná v úterý 10. prosince od 18 hodin.
Odveta se hraje v JOFA Aréně v Bleiburgu 18. prosince od 19:00. Vzdálenost z Ostravy 600 km prakticky po dálnici, vstupné v předprodeji 10 eur, na místě 15 eur.

CEV plakat nahled

c451a646567c