Náročný program pokračuje zápasem s Karlovarskem


Karlovarsko má zatím parádně rozjetou sezonu. Z deseti zápasů vyhrálo osm a padlo jen dvakrát po pětisetových bitvách na palubovce Liberce a doma s Odolenou Vodou.
Náš tým má na svého pátečního soupeře z loňské sezony jen ty nejlepší vzpomínky. Ve čtvrtfinále play off jsme dokázali Karlovarsko senzačně vyřadit a nakonec dokráčet k zisku bronzových medailí.
Naše páteční utkání bude také důležitou přípravou na první utkání evropského poháru CEV, kdy v úterý 10. listopadu přivítáme v domácí hale Sareza rakouský tým Aich/Dob.
Změny v týmu Karlovarska:
Příchody: Marc Wilson/CAN (Ústí nad Labem), Lukáš Ticháček (Bedzin/POL), Radek Baláž (Příbram), Marcel Lux/SVK (Osztyn/POL)
Odchody: Daan Van Haarlem (Kladno), Marek Beer (Ústí nad Labem), Trent O’Dea, Jalen Penrose, Marek Zmrhal (České Budějovice), Ondřej Hudeček – konec kariéry
Soupiska Karlovarska:
Nahrávači: Martin Fišer, Matyáš Džavoronok, Lukáš Ticháček
Blokaři: Radek Baláž, Vojtěch Stefanovič, Marc Wilson, Vojtěch Patočka
Smečaři: Tomáš Houda, Marcel Lux, Lukáš Vašina, Lukasz Wiese
Univerzál: Filip Rejlek
Libera: Tomáš Petrák, Daniel Pfeffer
Trenér Jiří Novák.
Věříme, že naši kluci se vrátí ke kvalitním výkonům z venkovních zápasů na Kladně a v Českých Budějovicích a odčiní nepovedené domácí utkání s Libercem. Zápas v Karlových Varech začíná v pátek 6. prosince od 16 hodin.