Derby s Black Volley Beskydy bude spojeno s charitativní dražbou


Naši hráči nastoupí k utkání ve speciálních dresech, které budou po zápase vydraženy. Výtěžek dražby půjde na podporu dětí postižených Downovým syndromem, pro Nelu a Marka.
Výrobce míčů Gala dodá míče s originálním potiskem pro toto slavnostní utkání. I míče budou součástí pozápasové dražby. Jeden z těchto míčů bude navíc cenou v tombole, která se bude losovat nakonec programu. Zakoupením losu tak mohou na dobrou věc přispět i ti, kteří se dražby nezúčastní.
Samotný extraligový zápas slibuje kvalitní volejbalovou podívanou. Stejně jako náš tým, tak i nováček z Frýdku – Místku nasbíral v šesti duelech osm bodů. My potřebujeme přerušit sérii dvou porážek, kdy jsme proti Ústí nad Labem a Lvům Praha neuhráli ani set. Naopak Beskydy v posledním extraligovém zápase vyhrály doma 3:1 nad Příbramí. Hned na druhý den se mezi oběma soupeři hrál první zápas 3. kola českého poháru a tentokrát vyhráli Kocouři z Příbrami 3:2.
V sobotu od 17 hodin nás čeká neznámý soupeř plný cizinců.
Družstvo Beskyd se již několik let pokoušelo dostat do naší nejvyšší soutěže, až nakonec odkoupilo licenci od SGLD Brno. Kádr tvoří většinou cizinci v čele s bývalým brazilským reprezentačním liberem Sergiem.
Změny v týmu:
Příchody: Luka Babić/MNE, Serhii Yevstratov/UKR, Dejan Jocic/BIH, Yauhenii Voinau/BLR, Sergio Luiz Seixas Francia Nogueira/BRA, Jan David (VK Ostrava)
Odchody: Norman Nedkov, Richard Seifert
Kádr Black Volley Beskydy:
Nahrávači:
Tomáš Mišek, Serhii Yevstratov
Blokaři:
Jan David, Jauhenii Voinau, Dejan Jocic, Tomáš Široký
Smečaři:
Roman Kozák, Jan Pospíšil, Tomáš Jambor, Maciej Krysiak, Marek Mečiar, Josef Drozd
Univerzálové:
Luka Babić, Tomáš Prokůpek
Libera:
Matěj Lex, Sergio Luiz Seixas Francia Nogueira
Trenér: Přemysl Kubala
Přijďte v sobotu 16. listopadu od 17 hodin na slavnostní extraligové utkání do haly Sareza.

VKO 17.listopad plakat nahled