Nejhezčí dresy nejen na volejbalových kurtech

V rozsáhlejších bulletinech pro play off vycházely články, kde jsme představovali lidi, kteří jsou nepostradatelní pro činnost klubu. Tento je z bulletinu k semifinálovému zápasu s Budějovicemi.

Odvážné dresy, jaké na našich sportovištích jen tak neuvidíte, mají hráči VK Ostrava. Jejich autorem je už druhou sezonu Bob Jezerský. A sám je s nimi spokojený: „Podle mého názoru jsou výtvarnější, zajímavější, osobitější, zábavnější i odvážnější. Není to jen prostor pro umístění log sponzorů. Těší mě, že vedení klubu hodně dbá na celkovou kulturu svých vizuálních i obsahových výstupů.“
Vystudoval scénografii na Divadelní fakultě JAMU v Brně. A jak sám říká, je nepovedený student této fakulty. „Kdyby hned po revoluci existovala fakulta pro desing, tak jsem tam a ne u divadelníků,“ komentuje svá studia Bob Jezerský. Už za studií zběhl k užité grafice a založil několik grafických studií, která fungují dodnes. Kromě dresů připravuje pro náš klub všechny propagační materiály. Už tři roky je autorem všech bulletinů, včetně dnešního.
Jeden z mála umělců, který svůj volný čas, pokud jen trochu může, věnuje sportovním aktivitám. „Volejbal hraji nepřetržitě od základní školy. Jako mladý jsem hrál "kraj“. Teď se již několik let bavím po celý rok beachvolejbalem. Před lety jsem objížděl i nějaké turnaje, dokonce jsem jednou vyhrál Noční beachvolejbalovou ligu,“ říká Bob Jezerský.

Radost z pohybu a aktivního života vštěpuje i svým, od minulého víkendu již 3 dětem. „Miluji hory, bike, ale moje největší láska je surfing. Ve všech podobách. Kitesurfing, windsurfign, paddlesurfing,“ vyznává se Bob. „Takže když je někde vlna, musím tam být!“