Dnes můžeme rozhodnout!

 

„Rádi bychom celou sérii dnes zakončili, ale víme, že to vůbec nebude lehké,“ řekl trenér Jan Václavík dnes dopoledne před zápasem. „O to více si přejeme, aby byla plná hala, která nám ohromně pomáhá. Zvu všechny naše příznivce, přijďte se podívat, naživo je to vždy lepší než v televizi a ještě ze záznamu.“
Náš tým je před dnešním třetím zápasem čtvrtfinále play off s Karlovarskem ve vynikající pozici. Po dvou výhrách nám chybí k vyřazení obhájce titulu a k postupu do semifinále jedno vítězství. Třetí zápas začíná v naší hale od 18 hodin.
Dnes se oba týmy v letošní sezoně včetně poháru postaví proti sobě posedmé. Zápasy extraligové soutěže vyhráváme pouze my a doufejme, že to tak bude i v pondělní večer. Věřme, že hráči společně s fanoušky v zaplněné hale oslaví zasloužený postup do semifinále!
V dalších čtvrtfinálových sériích se dá dnes očekávat, že České Budějovice potřetí porazí Ústí nad Labem a postoupí do semifinále. Odolena Voda vzdoruje Liberci a Brno Kladnu. Tam je to po dvou zápasech 1:1.
V Ostravě budou přítomny i kamery České televize. Ta však bohužel nevysílá přímý přenos, ale bude zápas dávat až ze záznamu ve 22:25.
Přijďte v co nejhojnějším počtu dnes do haly Sareza, abychom i my pomohli vytvořenou atmosférou klukům ke kýženému vítězství a postupu!