V zápasovém bulletinu jsme představili Vojtěcha Baumana


Volejbalový vzor
Bartosz Kurek
(pozn.: Bartosz Kurek /1988/ je veleúspěšný polský volejbalista, účastník dvou olympiád, v roce 2012 vítěz Světové ligy, v roce 2014 s Maceratou získal italský titul, loni s polským týmem získal zlato na MS. Taky se loni stal polským Sportovcem roku. Před ním tento titul získali například Adam Malysz, Kamil Stoch, Justina Kowalczyk, Robert Kubica, Robert Lewandowski.)
Nejsympatičtější sportovkyně
Antonija Sandrić
(pozn.: Antonija Sandrić za svobodna Antonija Mišura /1988/) je chorvatská basketbalová reprezentantka. Dnes hraje za polský tým CCC Polkowice. Sandrić se objevila v několika anketách o nejkrásnější sportovkyně a její vzhled přitahuje významnou pozornost médií. V srpnu 2015 se provdala za chorvatského basketbalistu Marko Sandriće.)
Oblíbený zpěvák, zpěvačka, skupina, píseň
Arnošt Pátek – Sny o tygří lady, Markéta Muchová
(pozn.: Arnošt Pátek /1955-2009/ český zpěvák, kytarista a skladatel písní. V 80-tých letech hrál se skupinou Kroky a se skupinou Petra Hanniga.)
Oblíbený film, seriál
Pulp Fiction, Podfu(c)k, Nespoutaný Django, seriál momentálně: Orange Is the New Black
(pozn.: Pult Fiction /1994/ - nejkultovnější z kultovních filmů 90. let Quentina Tarantina. Nespoutaný Django je taky jeho film z roku 2012. Orange Is the New Black již od roku 2013 běžící komediální seriál z prostředí ženské věznice -6x 13 epizod.)
Nejkrásnější kout světa
Ostrava, Hrušovská 20
Nejlepší relaxace
Posezení s přáteli
Oblečení, ve kterém se nejlépe cítíš
Pyžamo
Nejoblíbenější jídlo a pití
Tatarák, Svíčková, Koprovka, Kebab