V pondělním TV utkání hrajeme proti lídrovi z Budějovic


Jihostroj je již delší dobu vedoucím celkem tabulky. Z 16 zápasů prohrál jen dva. Druhá porážka přišla v posledním kole a byla dost překvapivá. Svěřenci trenéra René Dvořáka nestačili na Fatru Zlín a prohráli na palubovce soupeře 3:1.
„Ostrava je takové rtuťovité mužstvo. Hodně riskuje na servisu, a pokud se jim daří, je to velmi kvalitní servis. Jsou to velcí bojovníci. My se je pokusíme zkrotit vlastním podáním a odbránit je. Určitě je nemůžeme podcenit, mají svou sílu,“ říká před pondělním utkáním pro klubový web Jihostroje trenér Dvořák.
České Budějovice prohrály ve Zlíně po 13 vítězných zápasech a budou se proti nám chtít vrátit na vítěznou vlnu. Jaká se dá očekávat sestava našeho pondělního soupeře? Ve Zlíně nastoupil Jihostroj v tomto složení: Ondrovič, De Amo, Fila, Mach, Křesťan, Staples, libero Kryštof. Střídali: Kraffer, Kupilík, Todua.
Budějovice se přes Brno dostaly hladce do Final Four Českého poháru. My jsme dobrou aktuální formu potvrdili po výhře nad Kladnem také kvalitně odehraným zápasem s Karlovarskem, kdy jsme mu hodně komplikovali pohárový postup.
Sledujte pondělní televizní utkání a držte našim klukům palce, ať se pokusí překvapit favorita z jihu Čech.