Jedeme na Kladno, které opět získalo Konečného


Kladno, jak je jeho zvykem, z velké části mění kádr na novou sezonu. A nejinak je tomu i letos. Na postu nahrávače letos v kladenském dresu vidíme dalšího navrátilce ze zahraničního angažmá Habra. Poslední jeho sezona v UNIQA volejbalové extralize mužů skončila ziskem titulu, kde ještě v dresu Českých Budějovic porazil právě svého současného chlebodárce. Uvidíme, jak se v naší nejvyšší soutěži aklimatizují zahraniční akvizice Jose Fabian Martinez Roa, Bartosz Czedzynski a Miloš Vemič.
Zajímavý je i širší kádr Kladna. Můžeme uvidět mladé hráče slavných volejbalových jmen: Vostárka (otec RH Praha), Kolouška (otec VŠ Praha) a již loni oblékal kladenský dres mladý Blažek (otec Dukla Liberec). Útočnou sílu družstva drží zkušení Zajíček s Hýským. Na soupisce je i další „návrat“ z volejbalového důchodu, zkušený Marela.
Příchody: Filip Habr - Rusko, Jan Hrdý – VK Příbram, Jose Fabian Martinez Roa (VEN) – Näfels (SUI), Bartosz Czedzynski (POL), Miloš Vemič (SRB), Dominik Wallisch, Matěj Koloušek, Josef Vostárek, Matyáš Jachnicki, Miloslav Marel.
Odchody: Marcel Gromadowski, Matt West, Ondřej Fortuník, Petr Šulista, Adam Kozak, Ondřej Lenc, Štěpán Trojan, Martin Syrůček.
Kladno má i s předehrávkou v Benátkách nad Jizerou odehráno pět utkání, dvě z nich vyhrálo.
Náš tým bude chtít napravit předešlou domácí porážku s Příbramí, kdy jsme vedli 2:0 na sety a měli dokonce ve třetím setu mečbol.
Utkání na Kladně začíná v sobotu 27. října v 18 hodin.