Po vítězství ve Zlíně pořádáme Ostrava Cup


Ve Zlíně jsme sice minulý týden prohráli první utkání s domácím celkem 2:3, ale pak jsme dvakrát zvítězili, 3:0 s Trenčínem, 3:1 se slovenským mistrem Prievidzou a bylo z toho první místo.
„Vždy se odjíždí z turnaje v dobrém rozpoložení, když ho vyhrajete. Naše předvedené výkony odpovídají celkovému prvnímu místu, to ale neznamená, že nemohly být lepší,“ zhodnotil vítězství na přípravném turnaji ve Zlíně trenér Jan Václavík. „Se Zlínem jsme měli vyhrát, protože po prvním setu jsme ten zápas měli dobře rozjetý. Trenčín nebyl výkonnostně na naší úrovni, takže se utkání těžko hodnotí. A přestože jsme porazili Prievidzu 3:1, i s ní jsme mohli zahrát lépe.“
Ve čtvrtek a v pátek hostíme v hale Sareza tradiční Ostrava Cup 2018. Postupně se utkáme se Zlínem, Waldviertelem a BielskoBialou. „Tento turnaj je poslední příprava před ostrým startem sezony. Chtěli bychom již hrát se základní sestavou, ale hrajeme tři zápasy za jeden a půl dne a tak musíme síly ještě rozložit. Nelze sehrát tři kvalitní zápas v šesti nebo sedmi lidech. Bude to výborná prověrka, úroveň týmů je určitě vyšší, než byla ve Zlíně,“ dodává před domácím přípravným turnajem Jan Václavík.
Časový rozpis utkání:
Čtvrtek 20. září:
10:00 Ostrava – Zlín
12:30 Bielsko-Biala – Waldviertel
15:00 Ostrava – Waldviertel
17:30 Bielsko-Biala – Zlín
Pátek 21. září:
10:00 Waldviertel – Zlín
12:30 Ostrava – Bielsko-Biala
Přijďte povzbudit naše hráče před startem extraligy. Vstup na utkání je zdarma.