Boj o šestku pokračuje proti silnému Karlovarsku


V prvním vzájemném měření sil jsme v Karlových Varech prohráli hladce 3:0. Náš sobotní soupeř od té doby urazil kus volejbalové cesty, po vyřazení Zlína postoupil do semifinále domácího poháru a skončil také svou účast v evropských soutěžích.
Při zranění smečaře Málka rozšířil v průběhu sezony kádr Karlovarska slovenský legionář Jakub Hukel, který je znám také ze svého působení v Havířově, kdy ještě tamní celek působil v nejvyšší soutěži.
Karlovarsko v posledním extraligovém utkání porazilo doma Brno 3:0 a nastoupilo v této sestavě: Ropret, Prešinský, Hudeček, Treial, Rejlek, Zmrhal, libero Pfeffer. Střídali: Štefko, Kriško. Trenérem týmu je Jiří Novák.
Náš tým bude čelit do třetice v řadě těžkému soupeři z elitní čtyřky a po prohrách s Libercem a Kladnem by si chtěl připsat bodový zisk. Okolo 6. místa se situace dramatizuje. Náš přímý konkurent z Příbrami vyhrál poslední zápas v Praze proti ČZU 3:1 a nyní má před námi náskok dvou bodů. My zase máme čtyřbodový náskok na osmé Ústí nad Labem. Náš přímý konkurent v boji o 6. místo z Příbrami hraje v sobotu na palubovce Brna.
Přijďte povzbudit naše hráče v sobotu 10. února od 17 hodin do haly Sareza.