V cestě za třetím vítězstvím v řadě stojí Zlín


Po výhrách 3:0 nad ČZU Praha a 3:1 nad Benátkami nás čeká další soupeř, který usiluje minimálně o účast v předkole play off. My jsme v tabulce po dvanácti kolech na šestém místě a máme o osm bodů více než devátý Zlín. Svěřenci trenéra Romana Macka vyhráli jen tři utkání, z toho jedno v pěti setech. Zlín odešel v devíti zápasech poražen. Naposledy vyhrál v televizním utkání v Odoleně Vodě. Jeho série porážek čítá šest neúspěchů, z toho čtyřikrát bez uhraného setu. Naposledy prohráli hráči Fatry v Brně 3:0.
V prvním vzájemném utkání jsme ve druhém kole prohráli ve Zlíně 3:1 (22,-17,20,20). Oba celky jsou také ve hře v českém poháru. Zlín již postoupil do čtvrtfinále, když vyřadil ČZU Praha po dvou výhrách v pěti setech. My budeme dohrávat osmifinále soutěže 3. ledna, kdy od 17 hodin hostíme v odvetě České Budějovice (první zápas jsme prohráli na palubovce soupeře 3:0). Na tento pohárový zápas je vstup zdarma.
Hráči delší pauzy mezi zápasy využili k důkladné přípravě. Kromě herní přípravy došlo tentokrát před vánocemi i na náročnější kondiční trénink, jak můžete vidět na obrázku.
Přijďte mezi svátky povzbudit náš tým na cestě za důležitým vítězstvím, které nás může přiblížit k vysněné pozici v první šestce po konci základní části.