Béčko ztratilo v dvojzápase proti Odrám jenom set

První utkání: VK Ostrava B – TJ Odry 3:1 (-21,19,20,20)
Sestava: Karol Daniel, Zeman Pavel, Travinský David, Halecký Michal, Beneš Radek, Kokeš Michal, libero Březina Michal.
V posledním letošním domácím utkání jsme přivítali kluky z Oder. Jako lídr tabulky jsme byli jasnými favority dvojutkání.
V prvním setu úvodního zápasu to tak ale vůbec nevypadalo. Kupili jsme obrovské množství chyb, naše útoky končily v autu nebo v síti, kazili jsme podání. Na straně soupeře nám dělal největší problémy Adam Ondra, který hrál velmi dobře. A tak jsme projeli první set.
S vírou ve zlepšení našeho výkonu jsme beze změn v sestavě nastoupili do setu druhého. Začali jsme hrát lépe a utkání se vyrovnalo. Koncovku jsme zvládli lépe my a srovnali na 1:1. Postupně jsme zlepšovali náš výkon a soupeře začali přehrávat. Podle stejného scénáře se odvíjel i set čtvrtý, a tak bylo vítězství naše.

Druhé utkání: VK Ostrava B – TJ Odry 3:0 (17,19,15)
Sestava: Brzobohatý Radek, Karol Daniel, Travinský David, Beneš Radek, Siuda Denis, Urban Michal, libero Březina Michal - Zeman Pavel.
Do druhého utkání jsme obměnili sestavu na čtyřech postech. Dařilo se nám ve většině herních činností, a tak skóre narůstalo výrazně v náš prospěch. Hru jsme si užívali, a celkově předváděli velmi solidní výkon. V průběhu celého utkání jsme soupeři nedali šanci, a převyšovali jej ve všech herních činnostech. Naprosto zaslouženě jsme zvítězili 3:0.
V letošním roce nás ještě čeká v sobotu 17. prosince v Opavě poslední utkání. Hrajeme s druhými Kylešovicemi a bude to boj o první místo v tabulce.