Hostíme předposlední Ústí nad Labem


Hosté byli loni opravdu v extralize do počtu a zachránili se až ve vítězné baráži s Turnovem. Po sezoně zůstal trenér Petr Brom, ale v kádru došlo k velkým změnám za cílem opustit poslední místo v tabulce a bojovat o účast v play off.
Příchody: Bartůněk Lubomír – nahrávač (Aero Odolena Voda), Prajzler Matěj – blokař (Švýcarsko), Pondělíček Martin - libero (ČZU), Kramár Filip- univerzál (Dukla Liberec), Bartůněk Vít- smečař (Švýcarsko), Chris Voth - smečař (Kanada), Vanags Toms - smečař (Lotyšsko), Šidlo Jan – smečař (odchovanec).
Odchody: Ulč Jakub, Srdjan Nadaždin, Boehm Sam, Nesvačil Filip (Benátky nad Jizerou), Hrdý Jan (Příbram), Kohlmann Daniel (Aero Odolena Voda).
Svěřenci Petra Broma měli v uplynulých čtyřech kolech poměrně těžký los, a byť soupeře místy trápili, zatím žádný bod nevytěžili. V prvním kolem na Kladně dovedli dva sety do koncovky, to samé platilo o domácím zápase s Karlovarskem. V Příbrami ve vyrovnaném zápase uhrálo Ústí první set a naposledy prohrálo taktéž 1:3 s Brnem, přičemž jednoznačný byl pouze čtvrtý set.
Přijďte naše hráče povzbudit na cestě za důležitým extraligovým vítězstvím v sobotu 28. října od 17 hodin do haly Sareza.