B tým šesti přivezenými body upevnil vedení

První utkání: TJ Odry - VK Ostrava B 0:3 (25:27, 18:25, 21:25)

Sestava: Beneš Radek, Zeman Pavel, Mýlek František, Siuda Denis, Lindovský Martin, Březina Michal, Navrátil Vojtěch.

Na zápas v Odrách jsme vyjeli v nekompletní sestavě. Ani jeden z našich nahrávačů nemohl, a tak na nahrávce zaskočil Pavel Zeman. První zápas jsme začali nervózně a soupeř se dostal do rychlého pětibodového vedení. Po této studené sprše jsme soustředěným výkonem ztrátu dotáhli a ve vyrovnané koncovce jsme urvali vítězství v prvním setu. Další sety se už odvíjely v naší režii, kdy jsme projevovali větší kvalitu než soupeř, a zápas jsme dotáhli do vítězného konce.

Druhé utkání: TJ Odry - VK Ostrava B 1:3 (19:25, 20:25, 27:25, 21:25)

Sestava: Beneš Radek, Zeman Pavel, Mýlek František, Siuda Denis, Lindovský Martin, Březina Michal, Navrátil Vojtěch.

Druhý zápas jsme začali podobně, jako jsme skončili ten první. Servisem jsme soupeře zatlačili natolik, že pod tlakem začal kupit chyby, kterých jsme využívali v náš prospěch. Tímto způsobem to šlo až do koncovky třetího setu. V této koncovce přišel fatální pokles koncentrace a soupeř dotáhnul velkou bodovou ztrátu. Set jsme nakonec ztratili. Výhrou podpořený soupeř potom předváděl zlepšený výkon. Náš tým se naštěstí dokázal zvednout a v koncovce čtvrtého setu zvítězil.

V obou zápasech jsme předvedli bojovný výkon. V předváděné hře však byla spousta nepřesností díky absenci nahrávačů. Je třeba vyzvednout výkon Pavla Zemana, který zaskočil na nahrávce. Dále Martina Lindovského, který svým entuziazmem a klidem dotáhnul tým k vítězství ve čtvrtém setu druhého utkání.

Po šesti utkáních jsme stále bez ztráty bodu na čele tabulky, ale čekají nás těžší soupeři než zpočátku sezony.

Tabulka Krajský přebor, skupina A

Zápasy Skóre Body
1. VK Ostrava B 6 18:3 18
2. AZ Kylešovice 4 12:4 10
3. VŠB B 4 8:6 7
4. Dolní Benešov 6 10:15 7
5. VO Slezská Orlice 6 6:16 4
6. TJ Odry 4 6:9 4
7. Slezan Orlová 6 10:17 4

Nejbližší utkání hrajeme v sobotu 14. 10. v Ostravě v hale na Jízdárně proti jednomu ze spolufavoritů soutěže družstvu SK AZ Kylešovice. Začátky utkání jsou v 11.00 a 15.00. Zveme tímto všechny naše fanoušky.