Petr Šulista: „Při mém posledním esu Pán Bůh asi nebyl doma!“

Přitom Petr o čtyři dny zpátky chyběl při vítězné pohárové odvetě na palubovce stejného týmu. „V posilovně jsem si zranil záda, ale už je to v pořádku, a tak jsem mohl v zápase extraligy nastoupit,“ vysvětluje Šulista. 
Ani našemu smečaři se nezamlouval špatný výkon v prvním setu úterního utkání. „Bylo to naše letošní druhé televizní utkání. Pro některé kluky po Kladnu druhé v životě. Nervozita tam hrála svoji roli. Zápas se také zpozdil pro problémy s kamerami. I to mohlo hrát svou roli,“ připouští roli televizního přenosu Petr Šulista.
 „Od druhého setu jsme začali „solit“ servis a hráli svoji hru. Ve čtvrtém setu jsme prohrávali i o tři až čtyři body, ale nakonec jsme to srovnali a od stavu 24:24 jsme se se soupeřem přetahovali. Při mém posledním míči jsem šel na maximální riziko. Pán Bůh asi nebyl doma a vyšlo to,“ směje se náš smečař. Asi měl na mysli domácího zlínského pánaboha, protože tento míč Ostravě přinesl tři body do tabulky.
Již v neděli nás čeká další důležité utkání v boji o play off s ČZU Praha. „Budeme chtít samozřejmě doma vyhrát. Příchod zkušeného Rybníčka do mladého kolektivu soupeře jeho hráče zklidnil. Jakub jim uhrává těžké balony, ale pokud nám půjde servis a budeme hrát koncentrovaně, měli bychom zápas zvládnout. Snad zopakujeme výkon jako od druhého setu ze Zlína,“ dodává Petr Šulista před domácím zápasem s ČZU Praha, který se hraje až v neděli 5. února od 17 hodin.