Starší žáci postupují do elitní skupiny kraje


Výsledky zápasov:
VK Ostrava A - Frýdlant n. O. 2:0 (18,18)
VK Ostrava A - Blue Volley Ostrava B 2:0 (10,7)
VK Ostrava A - Olomouc 2:0 (12,14)
Od úvodu prvého zápasu sme mali výrazne lepšie všetky herné činnosti. Frýdlant mal obsadenú domácu halu a mnoho rozohier skončilo na ich strane v strope janovickej haly. My sme sa s týmto momentom vysporiadali a súpera sme držali bodovo pod sebou. V druhom sete sa Frýdlant osmelil, skóre bolo vyrovnané do polovice setu. Potom sme účinne zaservovali a v poli ubránili viacero útokov domácich. Herná prevaha znamenala hladké víťazstvo a dobrý štart do turnaja.
V druhých dvoch zápasoch sme doslova dominovali. Súperi nastúpili s mladšími hráčmi a naša prevaha na sieti bola výrazná. Po kvalitnom podaní prichádzali naše priame body a účinne sme útočili zo všetkých pozícií. Družstvo hralo v pohode a bodové náskoky sme dobrou hrou udržiavali.
Zostava VK Ostrava: Patrik Vlček, Jan Matušek, Ondřej Divoký, Ondřej Čunta, Patrik Linský, Jonáš Šonovský.
Hodnocení trenéra Romana Dvorana
„Po vydarenom turnaji sme si otvorili dvere do A skupiny. Na družstve bolo vidno pohodu, tentokrát boli naši súperi výkonnostne pod nami. Výsledok by som z tohto pohľadu nepreceňoval. Postupom sme si ale zabezpečili ťažké zápasy, ktoré našu výkonnosť preveria. Pre naše družstvo je veľmi pozitívne, že si zahráme s najlepšími. V januári máme pred sebou turnaj A skupiny a radi by sme v súbojoch uspeli. Teraz si družstvo oddýchne, užijeme si Vianoce a prázdniny a potom sa pripravíme na ďalší turnaj.“
Všetkým rodičom, hráčom, kolegom, fanúšikom, súperom prajem krásne a pohodové Vianoce, veľa radosti a oddychu. Všetko dobré do nového roku, zdravie šťastie a spokojnosť!!!

IMG 20191215 130957

IMG 20191215 131009