Na minivolejbalovém turnaji zvítězila skvělá atmosféra

Náš volejbalový klub ve spolupráci s polským SK Górnik Radlin uspořádal 1. května turnaj v minivolejbale pro žáky přípravek obou oddílů.  Hrálo se podle polského systému minivolejbalu. Nejmenší žáci ve dvojicích, starší nastupovali ve třech a nejstarší ve čtveřicích. 
Akce se zúčastnilo 50 dětí ročníku 2003 a mladších v doprovodu sedmi trenérů. Hojná byla i účast rodičů hrajících dětí, a to zvláště z Polska. V naší hale bylo připraveno pět hřišť různých velikostí podle jednotlivých kategorií. Jako rozhodčí se aktivně zapojil i trenér Zdeněk Šmejkal, což potěšilo hlavně naše mladé volejbalisty.
V turnaji nejmenších dětí obsadily první tři místa dvojice z Radlinu. V turnaji trojic byly na prvních dvou místech opět děti z Radlinu, třetí skončil tým z naší přípravky (Rytíři). V turnaji čtyřek vyhrálo družstvo složené z našich mladších žáků (Piráti). Druhé a třetí místo obsadily týmy z Radlinu. Na slavnostním vyhlášení dostaly děti kromě sladkostí i medaile a klubová trička.
„Mladí volejbalisté byli po celý turnaj povzbuzováni svými aktivními rodiči a atmosféra v průběhu celého turnaje byla opravdu parádní,“ okomentoval turnaj hlavní trenér naší mládeže a jeden organizátorů Tomáš Zedník. 
P1030577
P1030583
P1030601